marți, 16 octombrie 2012

Machiaj in culori de toamna...

           Culorile toamnei ne fac sa vedem totul invaluit in culori fine cu lumini si umbre soft ce pot crea un joc al contrastelor.Culorile aramii ce ne inconjoara in acest anotimp, impreuna cu acorduri fine de lumini si umbre, pot fi aplicate prin arta machiajului si poate genera un look care sa iasa in evidenta intr-un mod placut.
Baza machiajului este primul pas catre buna realizare a unui machiaj reusit. La aceste machiaje eu am preferat un fond de ten si un anticearcan fluid si hidratant care sa confere luminozitate si lejeritate pielii, rezultatul fiind unul uniform. Pudra este una compacta, iar pentru zona ochilor am folosit o pudra pulbere.
          Pentru machiajul de zi am ales nuante de roz si corai atat pentru ochi cat si pentru pometi , iar pentru a da cat mai multa prospetime tenului am folosit un pigment care da luminozitate.Am accentuat usor coltul exterior al pleoapei si linia ochilor cu o nuanta de bej discreta si am folosit un mascara negru pentru o privire patrunzatoare. Pe buze am aplicat un gloss roze cu usoare irizatii stralucitoare.

machiaj toamna, machiaj profesionist, machiaj sedinta foto
machiaj toamna, machiaj profesionist, machiaj sedinta foto

          La machiajul de seara am accentuat culorile naturale de roz si corai iar pentru umbra din coltul ochiului si pliul pleoapei am folosit nuante de bej si maro mai puternice. Linia ochilor este subliniata cu negru si genele bine rimelate cu un mascara de volum. Buzele au fost conturate cu un rosu bordo dupa care am aplicat unul corai.
          Desi este o sedinta foto mai veche, este una din preferatele mele si vreau sa multumesc inca odata modelului, Raluca Kiyak, pentru profesionalismul de care a dat dovada.
machiaj toamna, machiaj profesionist, machiaj sedinta foto
machiaj toamna, machiaj profesionist, machiaj sedinta foto

fotografii Catalin Parpalea


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu